Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "EpÀluonnolliset syyt" by Richard Shepherd & Veera Kaski # eBook PDF Kindle ePub Free

EpÀluonnolliset syyt

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: EpĂ€luonnolliset syyt
  • Author : Richard Shepherd & Veera Kaski
  • Release Date : January 04, 2020
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2241 KB

Description

TosielÀmÀn CSI

Ylistetty kirja avaa poikkeuksellisen nÀkymÀn patologin työhön ja aikamme tunnetuimpien tragedioiden kuolemansyyntutkimuksiin.

Iso-Britannian johtava oikeuslÀÀkĂ€ri Richard Shepherd on viettĂ€nyt 30 vuotta kuolleiden salaisuuksia tutkien. HĂ€net kutsutaan paikalle, kun kuolema on yllĂ€ttĂ€vĂ€ tai selittĂ€mĂ€tön, oli kyseessĂ€ sitten ”tĂ€ydellinen murha”, luonnonkatastrofi tai outo onnettomuus. Jokainen ruumiinavaus on oma jĂ€nnityskertomuksensa – ja Shepherd on suorittanut niitĂ€ yli 23 000. Lopulta elĂ€mĂ€ kuoleman parissa vaati veronsa myös hĂ€nen kohdallaan. Shepherd pureutuu muistelmissaan ruumiinavausten maailmaan ja ihmisyyden pimeimpiin puoliin. HĂ€net tunnetaan erityisesti työstÀÀn prinsessa Dianan kuoleman, 9/11:n ja Balin terrori-iskujen tutkijana. "Kiehtovimpia kirjoja, joita olen lukenut pitkÀÀn aikaan. -- En pystynyt laskemaan sitĂ€ kĂ€sistĂ€ni.” The Times, Books of the Year

Dr. Richard Shepherd on Iso-Britannian tunnetuimpia oikeuslÀÀkÀreitÀ. HÀn on suorittanut uransa aikana yli 23 000 ruumiinavausta ja toiminut todistajana useissa korkean profiilin oikeusjutuissa.


Free Books Download "EpÀluonnolliset syyt" PDF ePub Kindle